Lid van verdienste Albert van den Reek overleden

Lid van verdienste Albert van den Reek overleden

In memoriam Albert van den Reek

Opnieuw een harde klap voor onze vereniging. Gisteren werd bekend dat Albert van den Reek is overleden. Hij overleed op 69 jarige leeftijd.

Albert staat bij veel mensen op het netvlies als leider van het zesde elftal. Jarenlang was hij bij het laagste senioren elftal betrokken. Deze functie combineerde hij lang met het zelf nog mee voetballen. Albert was fanatiek als speler en leider, maar hield zeker ook van de gezelligheid. Na de wedstrijd tijdens de derde helft was het spel snel vergeten. Voetbal op zondag was zijn passie en tegelijk een uitje. Dat begon met een serieuze wedstrijdbespreking en eindigde met een potje bier.

In 2014 stopte Albert als elftalleider, na 33 jaar trouwe dienst. Voor deze ongekend lange periode als leider werd Albert benoemd tot lid van verdienste. Hij bleef lid van de vereniging en werd vorig jaar gehuldigd vanwege zijn 40-jarig lidmaatschap. Niet in de kantine tijdens de nieuwjaarsreceptie, maar in Café de Sport. Jarenlang het thuishonk van de elftallen waar Albert bij betrokken was en waar hij een graag geziene gast was. De anekdotes over Albert zijn talrijk, we gaan hem missen.

Wij wensen zijn vrouw Elma, kinderen Sander en Ellen, familie en alle dierbaren enorm veel sterkte met dit verlies, onze gedachten zijn bij hen.

Namens het hoofdbestuur, jeugdbestuur en alle leden.