Lid van Verdienste Broer Kerkhof overleden

Lid van Verdienste Broer Kerkhof overleden

Dinsdag 20 juni bereikte ons het bericht dat Broer Kerkhof is overleden. Broer was dit jaar 55 jaar lid van onze vereniging. Hij was tot voor kort nog altijd actief als vrijwilliger van de werkgroep. Samen met andere leden van deze groep zorgde hij voor het onderhoud op het sportpark. Mede dankzij hem ziet ons sportpark er fantastisch uit.

In 2017 werd Broer tijdens de algemene ledenvergadering verkozen tot Lid van Verdienste van Stiphout Vooruit. De maanden daarvoor had hij met een bouwploeg dagelijks en geheel vrijwillig gewerkt aan de bouw van de nieuwe kleedlokalen ter uitbreiding van onze accommodatie. Ook stond Broer jarenlang aan de kassa bij thuiswedstrijden van het eerste elftal om de gasten te verwelkomen. Broer was graag op ons sportpark en de laatste jaren met name op de zondagen als trouwe supporter. Hij was dan al vroeg te vinden om in alle rust wedstrijden van de diverse teams te bezoeken. Met zijn mooie lach en humor was hij een graag geziene gast, zeker ook op doordeweekse dagen bij de werkgroep. Wij gaan hem ontzettend missen.

Onze teams worden gevraagd tijdens de eerste officiële wedstrijden van het nieuwe seizoen om een minuut stilte te houden, ter ere van Broer Kerkhof.

Wij wensen familie, vrienden, kennissen en alle dierbaren enorm veel sterkte met dit verlies. Onze gedachten zijn bij hen.

Namens het hoofdbestuur, jeugdbestuur en alle leden.