Lid van verdienste Luciën van der Putten overleden

Lid van verdienste Luciën van der Putten overleden

In memoriam Luciën van der Putten

Kort voor het nieuwjaar bereikte ons het trieste bericht dat Luciën van der Putten is overleden. Hij overleed op 30 december 2020 in de leeftijd van 62 jaar.

Luciën speelde als jonge vent in onze selectie, voornamelijk in het tweede elftal. Al tijdens dat hij voetbalde nam hij de taak van wedstrijdsecretaris op zich. Na zijn actieve carriere is Luciën als vrijwilliger betrokken gebleven bij onze vereniging. Als leider en grensrechter van de selectie en tevens in het hoofdbestuur gericht op voetbalzaken. Hij vormde op het gebied van voetbalzaken een tandem met Paul Verschuren. Luciën is bij de aanstelling van menig hoofdtrainer betrokken geweest. Voor zijn verdiensten voor de vereniging is Luciën benoemd tot lid van verdienste.

Luciën was een heel prettig persoon in de omgang, sociaal en zeer betrokken. Het was bovendien een echte man voor het verenigingsleven. Na zijn periode bij Stiphout Vooruit heeft hij tot op de dag van vandaag ook tal van functies bekleed bij carnavalsvereniging de Houtse Kluppels in zijn woonplaats Mierlo-Hout.

Wij wensen zijn vrouw Leentje, familie en alle dierbaren enorm veel sterkte met dit verlies, onze gedachten zijn bij hen.

Namens het hoofdbestuur, jeugdbestuur en alle leden.