Lid van Verdienste Maria Josephs overleden

Lid van Verdienste Maria Josephs overleden

Afgelopen dinsdagavond is in het bijzijn van haar man Wim, ons Lid van Verdienste, Maria Josephs overleden.

Erelid Wim Josephs en zijn vrouw Maria waren onafscheidelijk van elkaar en altijd samen. Zo kenden we ze ook Bij Stiphout Vooruit. Vroeger in de oude kantine hielpen ze, bijvoorbeeld bij drukte in de rust van het eerste elftal, samen achter het buffet voor koffie en warme snacks.

Later hielden ze zich samen bezig met onze accommodatie. Wim kalkte de lijnen en samen met Maria zorgden ze dat de kleedlokalen dagelijks schoongemaakt werden. Elke morgen voor dag en dauw waren ze bij Stiphout Vooruit aanwezig. Alle teams konden erop rekenen dat de shirts gewassen en gevouwen werden. Deze stonden voor de volgende wedstrijd weer klaar in de tassen. Bij alle thuiswedstrijden zorgden ze bovendien altijd dat zowel het thuis als uitspelende team werd voorzien van warme thee in de rust. Maria was Lid van Verdienste van onze vereniging, Het is haast niet voor te stellen welke ongekende inzet en arbeid ze geleverd heeft voor onze vereniging. Daarvoor zijn we het echtpaar Josephs eeuwig dankbaar.

De veteranen hadden een speciaal plekje in het hart bij Wim en Maria. Mooi dat het wederzijds respect tot het laatst toe aanwezig was bij beiden.

Wij wensen Wim, de rest van het gezin en familie, vrienden, kennissen en alle dierbaren enorm veel sterkte met dit verlies. Onze gedachten zijn bij hen.

Namens het hoofdbestuur, jeugdbestuur, afdeling veteranen en alle leden