Stiphout Vooruit en hoofdtrainer Mario Plugers verlengen samenwerking

Stiphout Vooruit en hoofdtrainer Mario Plugers verlengen samenwerking

Stiphout Vooruit en hoofdtrainer Mario Plugers verlengen samenwerking

Het hoofdbestuur en hoofdtrainer Mario Plugers hebben overeenstemming bereikt over verlenging van de samenwerking. Ook in seizoen 2021-2022 staat Mario als hoofdtrainer voor de selectie. Na twee seizoenen onder zijn leiding, waarbij de competitie vanwege het corona virus niet is uitgespeeld, hopen alle betrokkenen nu wel een volledig seizoen te kunnen werken met elkaar.

Het bestuur is tevreden over de huidige samenwerking. De ambitie van het bestuur is dat de selectie van het eerste en tweede elftal een hechte groep vormt, aanvallend voetbal speelt en aansluiting vindt bij de rest van de vereniging op sociaal vlak en het verenigingsleven in het dorp. Al deze aspecten worden onder leiding van Mario naar volle tevredenheid ingevuld.

Op sportief vlak is het de ambitie om zowel met het eerste als tweede elftal te promoveren naar de derde klasse. In de afgebroken seizoenen lag de selectie hiervoor op koers. Ook volgend seizoen staat deze ambitie overeind.

Ook met de overige stafleden zijn de afgelopen weken gesprekken gevoerd. De volledige staf heeft toegezegd in dezelfde samenstelling door te gaan in het nieuwe seizoen. Het bestuur is blij met deze ontwikkeling en wenst spelers en staf succes de komende tijd, in voorbereiding op het nieuwe seizoen. Hopelijk mogen we onze supporters snel weer verwelkomen, zodat iedereen onze selectie volop kan steunen langs het veld.