OldStars walking football clinic bij Stiphout Vooruit

OldStars walking football clinic bij Stiphout Vooruit

Op woensdagmiddag  20 juli a.s. van 13.00 tot 18.00 uur houdt KBO Stiphout Warande haar jaarlijkse zomer activiteitendag op en rond het sportpark Molenven. Dit moet leiden tot een waar feest van bewegen, elkaar ontmoeten en verbinden.

Tevens wordt op die dag in samenwerking met met Jibb en Stiphout Vooruit op die dag een OldStars walking football clinic georganiseerd.

Het wordt sowieso een gezellige dag die, na ontvangst met koffie en cake en de clinic, als je wilt kan worden afgesloten met een barbecue.

Zeg nu niet direct, walking football is niks voor mij.
Ook al denk je ik ben te jong voor walking football of denk je ik ben te oud hiervoor.

Probeer het gewoon een keer….
Doe mee met de Clinic en oordeel dan..

Wat houdt OldStar walking football nu in?
OldStars walking football hanteert dezelfde regels als het regulier voetbal met een aantal aanpassingen. Uiteraard zijn de deelnemers fanatiek en willen ze graag winnen, maar verantwoord bewegen, meedoen en vooral gezelligheid staan voorop.

Een aantal aanpassingen zijn , niet rennen, geen slidings,  niet hoog spelen, geen fysiek contact, spelen zonder buitenspel en zo nog enkele zaken meer. Er wordt gespeeld op een aangepast veld van 25×40 meter, 6 tegen 6 zonder keeper, met kleinere doeltjes. OldStar walking football kent geen minimale of maximale leeftijd maar we denken aan een leeftijd vanaf ongeveer 60 jaar en ouder. Daarbij  worden de regels al naar gelang de groep een beetje aangepast.

Om te kijken of dit iets voor jou is nodigen we je van harte uit om de Clinic bij te wonen

Deelname aan de OldStar walking football Clinic is gratis, inclusief koffie, cake en een consumptie. Geef je vóór 6 juli op en doe mee.

De kosten van de barbecue die van 16.00 – 18.00 uur gehouden wordt inclusief enkele consumpties bedragen slechts € 17,-.

Inschrijven kan door te mailen of te appen naar:
Willem Jan Verkerk, tel: 0619336219, e-mail w.verkerk@chello.nl
Paul Willems, tel: 0651345595, e-mail paul.mirande.willems@outlook.com

Digitaal opgeven kan ook via de KBO site: https://www.kbo-stiphoutwarande.nl/activiteitendag-formulier/

Mede mogelijk gemaakt dankzij een financiële bijdrage van het bestuur van Stiphout Vooruit, de kantine van Stiphout Vooruit, autorijschool  DKS, Stiphout Aktief en Aandacht voor ouderen