OldStars walking football start bij Stiphout Vooruit

OldStars walking football start bij Stiphout Vooruit

Na de Oldstars walking football clinic op 20 juli jl zijn de ervaringen zo positief dat de oldstar walking football commissie er een vervolg aan gaat geven en wel op

Zaterdag middag 1 Oktober 2022 om 16.00 uur
OldStars walking football training
Plaats: Sportpark Molenven

We beginnen met een warming up en dan een potje walking football.

Na deze bijeenkomst bespreken we onder het genot van een drankje welke dag en tijd het meest geschikt is om in de toekomst dit voetbalfeestje voort te zetten. Na een aantal trainingen bespreken bekijken we wanneer we een vriendschappelijke wedstrijd organiseren of aan een toernooi mee kunnen doen. We hopen dat je aanwezig kunt zijn. Als je er de vorige keer bij was of interesse getoond hebt heb je een uitnodiging gekregen.
Is dat niet het geval maar denk je “dit is misschien iets voor mij”, kom mee doen en probeer het gewoon of kom gewoon kijken.

Iedereen is van harte welkom.

Laat even weten of je komt. Willem Jan Verkerk, tel 06-19336219, e-mail w.verkerk@chello.nl.

OldStars walking football hanteert dezelfde regels als het regulier voetbal met een aantal aanpassingen. Het veld en de doelen zijn kleiner en er is geen doelman. Lichamelijk contact is niet toegestaan. Uiteraard zijn de deelnemers fanatiek en willen ze graag winnen, maar verantwoord bewegen, meedoen en vooral gezelligheid staan voorop.