Stiphout Vooruit en het corona virus (update)

Stiphout Vooruit en het corona virus (update)

Beste leden,

Hoe gaat met jullie? Hopelijk zijn jullie samen met jullie naasten in goede gezondheid. Het coronavirus houdt ons allemaal bezig. Het hoofd- en jeugdbestuur volgen de ontwikkelingen op de voet. De bestuursleden zijn constant in contact met elkaar om jullie te voorzien van benodigde informatie en de opvolgende besluiten. De laatste weken hebben de besluiten elkaar in rap tempo opgevolgd. We communiceren deze besluiten omtrent het coronavirus altijd en als eerste via onze website. Daar staat de meest actuele informatie, houdt deze dan ook goed in de gaten.

Het is belangrijk de besluiten van het bestuur op te volgen en te respecteren, hoe moeilijk dit soms ook is. Het bestuur kijkt altijd naar het grotere geheel in deze kwestie, daarna pas naar groepen, teams of individuelen.

We verwijzen continu naar de websites van de KNVB en de overheid, voor de meest actuele informatie;

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

https://www.knvb.nl/tag/coronavirus

Het coronavirus grijpt in een razend tempo om zich heen. We hebben allemaal zorgen over onze gezondheid en die van onze naasten. Let goed op elkaar in deze tijden. Pak eens een keer extra de telefoon om elkaar te bellen en houdt contact met elkaar. Alleen samen komen we deze periode door.

Ondanks dat het voetbal stil ligt, willen we u toch ook van andere informatie voorzien rondom Stiphout Vooruit met onze Molenvenner nieuwsbrief. Deze volgt op korte termijn, waarschijnlijk deze of volgende week. Heeft u de laatste Molenvenner nieuwsbrief niet ontvangen? Dan is uw e-mail adres niet up-to-date in onze ledenadministratie. Wilt u de nieuwsbrief wel graag ontvangen? Stuur dan een e-mail met uw juiste gegevens naar ledenadministratie@stiphoutvooruit.nl.

Hopelijk zien we elkaar op korte termijn weer in goede gezondheid. Ik wens jullie voor nu heel veel wijsheid en sterkte in deze periode.

Met sportieve groet,

Mark Relou

Voorzitter Stiphout Vooruit