Veldindeling trainingen senioren, dames en 7×7 seizoen 2021-2022

Veldindeling trainingen senioren, dames en 7×7 seizoen 2021-2022

Beste leiders, trainers, spelers en speelsters van de senioren van Stiphout Vooruit.

Het nieuwe seizoen 2021-2022 staat voor de deur. De laatste tijd hebben er nog wat teams doorgetraind, maar vanaf aanstaande dinsdag 3 augustus begint het nieuwe seizoen officieel met de eerste training van de selectie. Vanaf 1 augustus gaat dan ook de nieuwe veldindeling in (zie bijlage) tijdens de trainingsavonden op dinsdag en donderdag. Omdat er twee teams bijkomen en iedereen de voorkeur heeft om op kunstgras te trainen gaan we werken met een roulatie systeem voor de teams 3 t/m 9, dames en 7×7. Let op: dit betekent elke week op een ander veld en ander tijdstip trainen. Op deze manier is het voor zowel de junioren als senioren mogelijk om twee keer per week te blijven trainen bij Stiphout Vooruit. Dit schema zal uitgeprint worden en komen te hangen in de gang van de kleedlokalen. Vooral in het begin zal dit wennen zijn, kijk dus goed waar en wanneer je ingedeeld bent zodat er geen misverstanden ontstaan.

Alle teams zijn ingeschreven voor de beker, zodat de eerste officiële wedstrijden worden gespeeld op zondag 5 september. Als er behoefte is om eerder oefenwedstrijden te spelen, overleg dit dan met de wedstrijdsecretaris.

Op 1 augustus wordt Sportpark Molenven een rookvrij sportpark. We stimuleren hiermee een gezond voorbeeld voor onze jeugd. Het vriendelijke verzoek van het hoofd- en jeugdbestuur is om hier rekening mee te houden en elkaar er op aan te spreken, ook bezoekende tegenstanders, wanneer er toch gerookt wordt.

Als laatste, bij diverse teams zijn er nog vacatures voor trainers, leiders en grensrechters. Benader a.u.b. mensen in je omgeving om Stiphout Vooruit een nog mooiere club te maken door zich in te zetten als vrijwilliger.

Wij wensen iedereen een prettig en mooi seizoen toe.

Met vriendelijke groet,

Hoofd- en jeugdbestuur Stiphout Vooruit

Indeling velden en tijden trainingen 2021-2022 senioren versie 01.09.2021