Stiphout Vooruit EK spel

Stiphout Vooruit EK spel

STIPHOUT VOORUIT EK-SPEL!

Beste leden, supporters en sympathisanten van Stiphout Vooruit,

Om alvast in de stemming te komen voor het nieuwe voetbalseizoen wordt er een heuse Stiphout Vooruit EK-pool georganiseerd!

Het spel werkt eenvoudig:

In fase 1 voorspel je (uiterlijk donderdag 10 juni) de uitslag van de poulewedstrijden. Tevens voorspel je wie de vier topscorers van het toernooi worden en welk land uiteindelijk met de beker naar huis gaat.

Fase 2 start na de groepsfase. Je voorspelt hierbij de knock-outfase van het toernooi, en voegt hier wederom vier topscorers bij.

Voorspellen is gemakkelijk en snel. De app is gebruiksvriendelijk en geeft je de nodige tips en informatie om de beste keuzes te maken!

Deelname bedraagt 10 euro. Deze dien je uiterlijk donderdag 10 juni 23:59 over te maken naar NL66 INGB 0795 2300 52 t.n.v JAT van Rijt onder vermelding van je naam en Stiphout Vooruit EK Spel.  Als je niet onder je eigen naam speelt graag in de mededeling bijvoegen onder welke naam je meedoet aan het spel. Uit de kosten voor deelname zal de prijzenpot (deels) gevormd worden. De hoofdprijs van het EK-spel bedraagt 300,-!

Je kunt ook betalen via onderstaand betaalverzoek:

https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=XsiJVfrdloqzf3CUcYFLGzIXchyu5PX2

Extra informatie en de volledige prijzenpot is te vinden op de bijgevoegde foto’s!

Aanmelden kan tot uiterlijk donderdag 10 juni, 23:59. Klik op de link hieronder om ook mee te doen. Download hiervoor de scorito-app of vul je voorspellingen via de website in. Word jij de Johan Derksen van Stiphout Vooruit ?
Link naar EK-spel: https://scori.to/AE7XHYZ

Let op: in eerste instantie is er plaats voor 125 deelnemers. Schrijf je dus snel in, voldoe aan de betaalverplichting en vul later je voorspellingen in op een moment dat jou het beste uitkomt.

Via de Facebook pagina van Stiphout Vooruitl zullen er dagelijks updates over de ranglijst gegeven worden, dus houd ook Facebook in de gaten. We zien graag jullie voorspellingen tegemoet!

Heb je nog vragen of heb je hulp nodig bij het invullen? Neem gerust contact op via stiphoutvooruitekspel@hotmail.com of een persoonlijk bericht via Facebook.

Zie onderstaande link voor informatie betreft het prijzengeld.

STIPHOUT VOORUIT EK POOL

Met sportieve groet,

Evenementencommissie Stiphout Vooruit